2310680986 6936295281 Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη teocarbeat@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Car Beat | Συνεργείο Αυτοκινήτων Σταυρούπολη Θεσσαλονίκη
 
Για σωστό service του αυτοκινήτου σας, καινούργιου ή μεταχειρισμένου, αλλά και για οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε σε αυτό, ο ιδανικός προορισμός για εσάς είναι το συνεργείο αυτοκινήτων “Car Beat” στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Με τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε στο συνεργείο μας (ηλεκτρονικός εγκέφαλος προηγμένης τεχνολογίας), είμαστε σε θέση να ανιχνεύσουμε ακόμα και την πιο μικρή ζημιά που μπορεί να έχει υποστεί το όχημά σας και να προχωρήσουμε έγκαιρα στην επισκευή της, έχοντας πάντα ως βασική μας προτεραιότητα την δική σας ασφάλεια και την ακόμα καλύτερη απόδοση του αυτοκινήτου σας.

Όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε με το αυτοκίνητό σας μπορούμε να σας δώσουμε την καλύτερη λύση, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε την οδήγηση με το αυτοκίνητό σας. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Τηρούμε αυστηρά τα χρονοδιαγράμματα και επιτυγχάνουμε την παράδοση του αυτοκινήτου σας στο συντομότερο χρόνο και με το χαμηλότερο κόστος δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα σε εσάς να έχετε κάθε στιγμή πλήρη εικόνα για όλες τις διαδικασίες.
 
 
 
Service Πετρέλαιο - Βενζίνη
 
Φρένα
 
Αναρτήσεις
 
Έλεγχος ΚΤΕΟ 
 
 
Καθαρισμός Μπεκ για όλα τα αυτοκίνητα
 
Ανταλλακτικά
 
Ελαστικά 
 
Ευθυγράμμιση
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
 
Χάρη στην εμπειρία και την άρτια εξειδίκευση του προσεκτικά επιλεγμένου προσωπικού μας, είμαστε σε θέση να σας εγγυηθούμε άριστης ποιότητας εργασία και με τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Ο επαγγελματισμός και οι φιλικές τιμές, η γνώση του αντικειμένου σε συνδυασμό με τη συνεχή ενημέρωση και ο σεβασμός στις ανάγκες του πελάτη είναι οι βασικές αρχές που διέπουν το συνεργείο μας όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και οι λόγοι όπου μας προτιμάτε για το service αλλά και για κάθε εργασία για το αυτοκίνητό σας.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

με το συνεργείο μας στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης για να κλείσετε το ραντεβού σας. Είμαστε σίγουροι ότι θα μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από την ποιότητα των υπηρεσιών μας αλλά και από την άμεση εξυπηρέτηση που παρέχουμε.