2310680986 6936295281 Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη teocarbeat@gmail.com
Facebook
 
 
 
 
Car Beat
Συνεργείο Αυτοκινήτων Σταυρούπολη Θεσσαλονίκη
Το συνεργείο αυτοκινήτων “Car Beat” το οποίο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην Σταυρούπολη, είναι κοντά σας από το 2014 και αποτελώντας εγγύηση για την σωστή συντήρηση, την επισκευή, το service και οτιδήποτε άλλη εργασία αφορά το αυτοκίνητό σας.

Με γνώμονα τη σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση σας, δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο συνεργείο με μηχανήματα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που μας επιτρέπουν να μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αποτελεσματικά οποιαδήποτε εργασία στο αυτοκίνητό σας...
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Με τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε στο συνεργείο μας, είμαστε σε θέση να ανιχνεύσουμε ακόμα και την πιο μικρή ζημιά που μπορεί να έχει υποστεί το όχημά σας και να προχωρήσουμε έγκαιρα στην επισκευή της, έχοντας πάντα ως βασική μας προτεραιότητα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εξειδικευμένο Προσωπικό

Εξειδικευμένο Προσωπικό

το οποίο ενημερώνεται διαρκώς για τις νέες εξελίξεις στο χώρο του αυτοκινήτου προκειμένου να μπορεί να σας παρέχει εγγυημένες υπηρεσίες.

Ποιότητα Υπηρεσιών

Ποιότητα Υπηρεσιών

Αναθέστε μας την το service ή την επισκευή του αυτοκινήτου σας και να είστε σίγουροι ότι θα το φροντίσουμε με την προσοχή που του αξίζει, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Άμεση Εξυπηρέτηση

Άμεση Εξυπηρέτηση

Το έμπειρο προσωπικό μας ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε θέμα εργασία του αυτοκινήτου σας, χωρίς καθυστερήσεις και προβλήματα.

Κλείστε Ραντεβού

Κλείστε Ραντεβού

Επικοινωνήστε με το συνεργείο μας στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης για να κλείσετε το ραντεβού σας. Είμαστε σίγουροι ότι θα μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από την ποιότητα των υπηρεσιών μας αλλά και από την άμεση εξυπηρέτηση που παρέχουμε.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στο συνεργείο αυτοκινήτων διαθέτοντας μία ευρεία γκάμα προϊόντων, προσπαθούμε να ικανοποιούμε τις υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας, μιας και αποτελεί για εμάς σκοπό αλλά συγχρόνως και κίνητρο για συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ