2310680986 6936295281 Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη teocarbeat@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
 
Car Beat
Συνεργείο Αυτοκινήτων Σταυρούπολη Θεσσαλονίκη
 
Το συνεργείο αυτοκινήτων “Car Beat” το οποίο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην Σταυρούπολη, είναι κοντά σας από το 2014 και αποτελώντας εγγύηση για την σωστή συντήρηση, την επισκευή, το service και οτιδήποτε άλλη εργασία αφορά το αυτοκίνητό σας.

Με γνώμονα τη σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση σας, δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο συνεργείο με μηχανήματα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που μας επιτρέπουν να μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αποτελεσματικά οποιαδήποτε εργασία στο αυτοκίνητό σας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, παρακολουθώντας διαρκώς τις εξελίξεις στο χώρο του αυτοκινήτου, μπορεί να εντοπίσει οποιαδήποτε βλάβη και να σας προτείνει την καλύτερη και πιο συμφέρουσα για εσάς λύση.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η αγάπη & το μεράκι μας
για το αυτοκίνητο, σε συνδυασμό με την πολυετή μας εμπειρία στο χώρο, δημιουργούν τον ιδανικό συνδυασμό για την σωστή βελτίωση του αυτοκινήτου σας. Οι άριστες και μακροχρόνιες επαγγελματικές και φιλικές σχέσεις με τους πελάτες μας είναι η αποδείξεις της υπεύθυνης εργασίας μας.

Στον τομέα των ανταλλακτικών συνεργαζόμαστε με τις πιο γνωστές εταιρείες παγκοσμίως και διαθέτουμε ευρεία γκάμα με τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Επίσης, στο συνεργείο μας μπορείτε να βρείτε ακόμα ελαστικά, λιπαντικά, φρένα, φίλτρα και πολλά ακόμα προϊόντα σε οικονομικές τιμές.

Στόχος μας είναι να δημιουργούμε σε κάθε πελάτη μας το αίσθημα εμπιστοσύνης και ασφάλειας, παρέχοντας τις υπηρεσίες μας με τον πιο υπεύθυνο, ποιοτικό και φιλικό τρόπο.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

με το συνεργείο μας στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης για να κλείσετε το ραντεβού σας. Είμαστε σίγουροι ότι θα μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από την ποιότητα των υπηρεσιών μας αλλά και από την άμεση εξυπηρέτηση που παρέχουμε.