2310680986 6936295281 Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη teocarbeat@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
 
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
Car Beat | Συνεργείο Αυτοκινήτων Σταυρούπολη Θεσσαλονίκη
 
Στο συνεργείο αυτοκινήτων “Car Beat” διαθέτοντας μία ευρεία γκάμα προϊόντων, προσπαθούμε να ικανοποιούμε τις υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας, μιας και αποτελεί για εμάς σκοπό αλλά συγχρόνως και κίνητρο για συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση.

Από ανταλλακτικά για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων, έως φίλτρα και λιπαντικά από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου και πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
 

Ελαστικά Αυτοκινήτων
Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από ελαστικά Pirelli, Continental, Michelin κ.α. σε ανταγωνιστικές τιμές, ενώ αναλαμβάνουμε και την ευθυγράμμιση του αυτοκινήτου σας.
 
     
     
     
     
 

Λιπαντικά
Συνεργαζόμενοι με τις καλύτερες εταιρείες λιπαντικών όπως η Eni, Motorex, Castrol κ.α. μπορείτε να είστε σίγουροι ότι από εμάς θα παραλάβετε το κατάλληλο λιπαντικό για τις προδιαγραφές του αυτοκινήτου του.
 
     
     
 
     
     
 

Φίλτρα
Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από φίλτρα των μεγαλύτερων εταιρειών όπως Bosch, Mann, Ufi κ.α. ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας για να αναλάβει την αλλαγή του φίλτρου του αυτοκινήτου σας.
 
     
     
     
     
 

Φρένα
Με στόχο την αξιόπιστη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας, διαθέτουμε και σας προσφέρουμε φρένα από τις καλύτερες εταιρείες του χώρου όπως Brembo, Textar, Ate κ.α.
 
     
     
 
     
     
 


Ανταλλακτικά
Σε μας θα βρείτε ανταλλακτικά από τις μεγαλύτερες και γνωστότερες εταιρείες παγκοσμίως, σε τιμές που συμβαδίζουν με το κλίμα τις εποχές και είναι από τις πλέον συμφέρουσες και οικονομικές για τους πελάτες μας.
 
     
     
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

με το συνεργείο μας στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης για να κλείσετε το ραντεβού σας. Είμαστε σίγουροι ότι θα μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από την ποιότητα των υπηρεσιών μας αλλά και από την άμεση εξυπηρέτηση που παρέχουμε.